Tiptop Audio - One x4 Pack

Tiptop Audio - One x4 Pack offers outstanding sound quality and simple access to sample playback in eurorack. Tiptop Audio has never let us down, and so it is the case with their first entry to the growing range of eurorack sample players. The 4-pack ONE module bundle comes with 4 VCTRS SD cards and an SD card adapter.
€579.60
Availability: In stock
SKU
ttonex4
Tiptop Audio - One x4 Pack is available to buy in increments of 1

Tiptop Audio - One x4 Pack kiváló hangminőséget és egyszerű hozzáférést kínál, a One mindent tud, ha sample lejátszásról van szó. A Tiptop Audio sosem okozott csalódást, ezt a sikersorozatot a One sem törte meg. 

A Tiptop Audio - One organikus hangot és szuperalacsony latency-t hoz az eurorack samplerek világába. Minden más sample playertől különbözik: a digitális audio jelet manipulálható elektromos folyamként kezeli. Ez az egyedi core teljesen integrálhatóvá tesz bármilyen sample-t a Tiptop Audio perkusszív modul-sorozatával. Teljesen analóg érzetű hamgmintákat szólaltathatsz meg!

A One sokszínűvé varázsolja a moduláris szintetizátorodat. A Tiptop Audio a legjobb sound designereket hívta meg a One-hoz tartozó könyvtárak létrehozására. A minták a moduláris szintetizátorok keretrendszerébe illenek. MInden One egy SD kártyával érkezik, melyre 60 Glitchmachines-hangot tettek a gyártók. A modulhoz természetesen további más kártyák is kaphatók, melyeken 256 gondosan válogatott hangminta található. A könyvtárak használata teljesen egyszerű, csak másolj le 16 vagy 24bit mono WAV fájlokat, tedd be a modul aljzatába az előlapon és azok már triggerelhetők is.

A One többféle működési móddal bír, de elsősorban szuperlassú latency jellemzi. A Trigger mód nem ad semmilyen mesterséges feldolgozást a mintákhoz. Ebben a módban a One egy igazán transzparens sample player 24 bit 96kHz minták lejátszásával, interpolation vagy más nemkívánatos jelenségek nélkül működik. Azt hallod, amit feltöltöttél. Egy 0.25ms delay-el a modul már harmonikusabb, részletesebb audio jelet és kiváló ritmikus-érzetet ad.

Write Your Own Review
You're reviewing:Tiptop Audio - One x4 Pack