Doepfer A-174-2 Wheels

A Doepfer A-174-2 Wheels a ma már hagyományosnak számító modulációs kerekeket hozza be az eurorack moduláris rendszeredbe. A két kerékkel uni- és bipoláris CV bemeneteket vezérelhetsz.

€76.80
Availability: In stock
SKU
A-174-2
Doepfer A-174-2 Wheels is available to buy in increments of 1

A Doepfer A-174-2 Wheels a ma már hagyományosnak számító modulációs kerekeket hozza be az eurorack moduláris rendszeredbe. A két kerékkel uni- és bipoláris CV bemeneteket vezérelhetsz.

Az A-174-2 egy modulációs kerék (mod wheel) modul, ami két kerékkel rendelkezik. A gyári beállítás egy rugós baloldali kerék bipoláris feszültségi kimenettel (vagyis középállásban 0V, felső állásban pozitív, és alsó állásban negatív feszültség), feszültségi tartománya kb. -5.5 V ... 0V ... +5.5 V, és a rugó nélküli kerék pedig a jobb oldalon pozitív feszültségi kimenettel (vagyis a kimenet 0V a legalacsonyabb állásában, és a pozitív feszültségű kimenet használata közben kb. 0...+8 V tartományú). A rugós kerék egy feszültségi "plateau"-val rendelkezik 0 V állásnál, így a kimeneti feszültség 0 V lesz a középálláshoz közel eső kisebb területeken is.

A gyári beállítások jumperek segítségével változtathatók meg. Mindegyik kerékhez két jumper tartozik: egy a feszültségi tartományhoz (pozitív vagy bipoláris) és egy a 0 V körüli feszültségi plateau-hoz. Ha ezeket a beállításokat megváltoztatjuk, a kerekeket mechanikusan is újra be kell állítani. Ezért csak képzett szakember végezheti el az ilyen modifikációkat. Egyedi kérésre a modult rugók nélküli kerekekkel is szállítják (+10 Euro költség mindegyik csere). 

Fontos megjegyzés a modul beszereléséhez: MIvel a bal kerék potmétere az előlap hátuljától számítva kb. 10mm kiterjedésű, ezért egy 2 vagy 4 HP széles blindpanelt kell a modul bal oldalára, a modul mellé csavaroznunk - kivéve, ha a használni kívánt házban van elég szabad hely a modul körül. 

Szélesség: 14HP
Mélység: 40mm
Fogyasztás: 10mA

Write Your Own Review
You're reviewing:Doepfer A-174-2 Wheels