Üdvözlünk az analóg szintetizátorok, stúdió technológia és a moduláris szintetizárotok lelkes felhasználói között! 


Kik vagyunk?

Vállalkozásunk célja, moduláris rendszerek és szintetizátor-modulok gyártóinak képviselete Európában és szerte a világon. Emellett persze fontosnak tartjuk a legkedveltebb analóg szintik árusítását is, sőt, több klasszikus, legendás elektronikus hangszerek is megtalálhatóak kínálatunkban. Azért dolgozunk, hogy minél több analóg (moduláris és félmoduláris) rendszert kínáljunk készletről, ugyanakkor rengeteg kiváló minőségű stúdió termék is kapható nálunk.

Munkánk másik fontos területe az analóg és moduláris szintetizátorok közösségeihez való rendszeres csatlakozás és hozzájárulás: szeretnénk minél népszerűbbé tenni ezeket a hangszerkeet és minél szélesebb körben megismertetni őket az érdeklődőkkel. A hangszerek forgalmazása mellett tehát sok időt és energiát fektetünk abba, hogy életben tartsuk a hangszerekről folyó diskurzust a már sok tapasztalattal bíró felhasználók és a kezdők között. Gyakran veszünk részt különböző rendezvényeken és workshopokon, illetve mi magunk is szervezünk ilyen programokat. Facebook oldalunkon mindig megtalálod a következő eseményünk időpontját. Szívesen készítünk informatív és szórakoztató videókat is termékeinkről, ezeket a Youtube-csatornánkon nézhetetitek meg.

We regularly take part in events, workshops and we also organize them. You can check out our next event on our Facebook page. We are eager to provide informative and entertaining videos of our products on our Youtube channel.

A forgalmazott gyártók képviselőiként a lehető legfrissebb információkkal tudunk szolgálni vásárlóink számára bármelyik termékkel kapcsolatban.  


Történetünk

office-1
office-2
office-2
office-3
office-4


Ha a bemutatóterem nyitvatartási idején kívül szeretnél találkozni velünk, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot előtte!